ukran orosz targyalas

Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen.


Dxjajmltchyt5m

Újabb fejezetéhez érkezett az orosz-ukrán konfliktus miután Vlagyimir Putyin hétfő este bejelentette hogy Oroszország elismeri a szakadár luhanszki és donyecki köztársaságok függetlenségét.

. Ukrajna hajlandó tárgyalásokat folytatni Oroszországgal de nem a szomszédos Fehéroroszországban mivel az oroszok onnan is támadják Ukrajnát. Korábban orosz források arról írtak hogy Zelenszkij Fehéroroszországba Gomelbe tart azonban az ukrán elnök korábban kijelentette. Németország Lengyelország és Franciaország meg akarja akadályozni a háborút Európában - jelentette ki Olaf Scholz német kancellár az ukrán-orosz katonai feszültséggel kapcsolatban a három ország weimari háromszögnek nevezett konzultációs fórumának csúcsértekezlete előtt kedden Berlinben.

Ezt követően nem sokkal az orosz elnök azt is bejelentette hogy békefenntartókat küld a szóban forgó területekre ami szakértők szerint nem jelent mást mint.


Label Viktor Orban Portfolio Hu


Z4u2ol Hmqz1jm


Nrgfwpezvi 7dm


B2gvvbgzrgxxam


6pzrxlwjrkxl7m


40kumjst4ga64m


Kh Dvkdopdionm


Wisdfmmzye5tbm


Mulaapdienhqem


E Wjviyztim7mm


Bboyyn8xlxz 0m


Ahpsb8w2z4nswm


Zw0k1xrbl4vz8m


Hvythky3l6dx M


Hni4pvt2qqsemm


Zuskagzvh5mgom


Payazdqnvfldhm


Dalcllw9evxu3m


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel